maanantai 17. lokakuuta 2016

Kylpyhuoneen ykköspurkki: Meine base

Meine basesta luin Maria Nordinin blogista jo aikaa sitten. En kuitenkaan löytänyt sitä silloin täältä mistään ja unohdin koko asian. Kesällä mun ystävä kertoi käyttävänsä Meine basea ja näin omin silmin miten hyvältä hänen ihonsa ja hiuksensa näytti. Hänen kokemukset vahvisti mun halua kokeilla sitä ja sain häneltä pienen määrän kokeiltavaksi. Rakastuin ja ostin purkin, saatavilla meillä ainakin ihan apteekissa.

Tällä hetkellä käytän meine basea hiustenpesuun, kasvojenpesuun ja -kuorintaan sekä deodoranttina. Lasten kylpyvedessä myös ehdoton ykkönen. Meine base on mineraalisuolaa ja se kyllä kirvelee aavistuksen käsissäni, jos ne ovat kuivuudesta halkeilleet. Siksi minä en käytä tätä käsien pesuun, vaikka tämä kuulemma siihenkin soveltuu.


Hiustenpesu: Kastelen hiukset. Otan meine basea sormille, hieron sormia yhteen ja sen jälkeen päänahkaa. Tämä niin monta kertaa,että koko pää käyty läpi. En pese hiusten pituuksia tai latvoja. Hiusten pesuun menee about teelusikallinen tai pari meine basea.

Kasvot: Kastelen kasvot vedellä. Otan sormen päähän aavistuksen meine basea ja toiseen käteen vettä. Liotan meine basen veteen ja levitän kasvoille. Huuhtelen pois. Jos haluan kuoria, en liota meine basea veteen kokonaan, vaan jätän hieman rakeiseksi.

Dödönä: Suihkun jälkeen en kuivaa kainaloita, vaan laitan hiukan meine basea kosteisiin kainaloihin. Toimii mulla perusarjessa täydellisesti, liikunnassa ei kuitenkaan ole riittänyt.

Netistä löytyy paljon muita käyttökohteita ja ohjeita, tässä esim. yksi,

Onko siellä muita MeineBase-faneja? Mihin kaikkeen käytätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti